place

Josipa Juraja Strossmayera 9D, Bilje

phone

+385 31 750013

+385 91 5018096

mail

info@srempf-doo.hr

access_time

8:00 - 16:00 Pon - Pet

× O nama Usluge Servis Reference Kontakt

ŠREMPF D.O.O. JE OVLAŠTENI SERVIS ZA POZNATE SVJETSKE BRANDOVE:

GROHE je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih armatura pod jednim brendom. Kao globalni brend za sanitarne proizvode i sustave, GROHE se oslanja na vrijednosti kao što su kvaliteta, tehnologija, dizajn i održivost, kako bi mogao ponuditi "Pure Freude an Wasser". Bezvremenski dizajn i vrhunska kvaliteta koja traje cijeli život, te velik izbor modela i brojne inovativne dizajnom vođene i nagrađivane kupaonske i kuhinjske mješalice ostaviti će Vas bez daha. Grohe nudi sve što Vam treba za modernu kupaonicu.

Redovna garancija na Grohe proizvode je 5 godina. Produženo jamstvo proizvođača od 10 godina (za proizvode proizvedene nakon 01.03.2013.) na ugradne vodokotliće iz linija Rapid SL, Uniset i Rapid Pro kao i za naša ugradna tijela (Rapido i ona koja nisu Rapido). Produženo jamstvo od 2 g.+1. Na proizvode GROHE Blue Home, GROHE Sensia Arena, GROHE Red, GROHE Sense.

Ideal Standard International je jedan od vodećih svjetskih proizvođača visoko kvalitetnih stambenih, javnih i medicinsko zdravstvenih kupaonskih riješenja. Fokusirana je na razvoj inovacija u kupaonskim rješenjima kroz mnoge proizvodne kategorije uključujući sanitarnu keramiku, Tuševe & Slavine, Kupelji & Wellness i Namještaj & Sanitarna galanterija. Ovi proizvodi se prodaju pod snažnim internacionalnim i lokalnim imenima kao što su Ideal Standard, Jado, Sottini, Armitage Shanks (Velika Britanija), Porcher (Francuska), Ceramica Dolomite (Italija) i Vidima (Istočna Europa).

Robna marka Vidima simbol je izvrsno dizajniranih i pouzdanih sanitarnih proizvoda visoke kvalitete i modernog dizajna.

Uključuje slavine i tuševe, sanitarije, akrilne kade, keramičke tuš kade i sanitarnu galanteriju. Ljudi žele imati svoju idealnu kupaonicu, što god to značilo za njih, to mora biti kao standard. Spoj vrhunske tehnlogije i kvalitete s različitim tipom proizvoda i omogučiće Vam da kreirate svoju kupaonicu iz snova. Proizvodi su različitih dimenzija tako da Vam omogućuju da pronađete savršeno rješenje bez obzira na veličinu kupatila. Moderan dizajn i inovativna rješenja, te AquaBlade tehnologija ispiranja pretvara Vašu kupaonicu u moderan prostor za opuštanje i uživanje.

Garancija na slavine sa zatvorenim keramičkim mehanizmom 5 godina, slavine s gumenim zatvorenim mehnizmom 3 godine, keramičke sanitarne posude 15 godina, ispirući mehanizam za WC vodokotlić 3 godine, akrilne kade 25 godina.